Quart aniversari de Granollers en Transició

El dissabte 9 de juliol de 2017 vam celebrar el quart aniversari de Granollers en Transició. Enguany vam voler preparar un munt jocs de carrer per compartir amb petits i grans, mentre esperàvem que els nostres cuiners acabessin els preparatius per al sopar.

Abans de començar a sopar, vam donar, com cada any, els premis Esteve a les millors iniciatives en transició de la ciutat. Aquest any van rebre el premi el restaurant Anònims, Cerveses, Menjars i Pensars, la Xarxa d’escoles hortolanes del Vallès, la iniciativa Dinar d’aprofitats i l’Associació Cultural per la seva col·laboració en el Cicle de Cinema en Transició.

Prenent l’exemple del Dinar d’aprofitats celebrat uns mesos abans, el sopar va consistir en entrepans d’hamburgueses vegetals espigolades, acompanyades de cerveses artesanals i sucs naturals. Vam reservar per a després de sopar la gran sorpresa de l’any: la presentació, per part d’Esteve Jobs, del butlletí És l’ou, un butlletí electrònic comarcal per difondre totes les iniciatives de la comarca que compleixin criteris de proactivitat i que es puguin emmarcar en la idea de la transició ecosocial.

Vam acabar la festa amb música per ballar. No hi va faltar el tradicional ball del fanalet, que va començar amb un joc original que proposava ajuntar les dues parts d’un  binomi (peak i oil, dinar i d’aprofitats, Magrana i Vallesana, etc.) per tal de formar les parelles de ball. Tot plegat, una vesprada en transició on no va faltar la diversió.

  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s