GenT participa al nou In-Cult de l’Eixida

El passat 3 de juny a la tarda va tenir lloc l’acció al carrer de l’In-Cult. Aquest any, la proposta del col·lectiu l’Eixida, girava en torn del concepte el BUIT. Diverses instal·lacions, teatre i música van omplir el carrer Anselm Clavé entre la Fonda Europa i Can Ramoneda, com un “espai de treball obert a entitats, grups i persones per pensar, debatre i construir una acció col·lectiva”.

Granollers en Transició, amb altres entitats de la ciutat com l’Arsènic i Peus Perduts o l’AJG El Cairó hi vàrem participar. Des de GenT vàrem pensar en una instal·lació fixa amb el títol “La buidor de l’abundància”: un muntatge artístic amb bosses de paper de comerços, buides i foradades, totes juntes configurant un túnel que permetia veure el buit de punta a punta.

La buidor de l’abundància

Pantalons, collarets, botes, bosses, samarretes, mòbils, jaquetes, sabates, joguines,

vestits, videojocs, colònies, …

I què?

Escriu, llegeix, canta, balla, ves al cinema, teatre, corre, pinta, crea, contempla…

No tornaràs a sentir la buidor de l’abundància

 

L’In_cult serà també una programació cultural, que pretén plantejar altres maneres de consumir art i cultura i per fer-ho vol programar “propostes de qualsevol disciplina i llenguatge artístic que interpel·lin el públic i en reconeguin el seu potencial transformador”.

No és la primera vegada que realitzem aquestes col·laboracions. Fa tres anys vam participar al primer In-Cult, amb el Carril bici de la transició.

 

Deixa un comentari